We Are Loud boeken?

We-Are-Loud-boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

We Are Loud boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie We Are Loud

Björn van den Biggelaar en Daniel Ortgiess a.k.a We Are Loud hebben hun vak zorgvuldig beheerst om een van de meest gewilde artiesten in de dance-wereld te worden. Met releases op labels als Dimitri Vegas & Like Mike’s Smash The House, Spinnin ’Records, Oxygen, Musical Madness & Armada Music.

Top 1 hit ‘Booyah’

We Are Loud heeft veel tijd doorgebracht in de studio. Met hun succesvolle samenwerking met Showtek en Sonny Wilson getiteld ‘Booyah’ die nummer 1 op Beatport bereikten. Het nummer heeft meer dan 100 miljoen Youtube-views en is dubbel platina bekroond. Het succes van ‘Booyah’ heeft erkenning gegeven bij de top, met Top 100 DJ Mag-artiesten die hun support verleenden, waaronder David Guetta, Afrojack, Nicky Romero, Calvin Harris, Dimitri Vegas & Like Mike en nog veel meer. Naast hun steun van zwaargewichten uit de dansmuziek, bevond het paar zich in de rij voor een nominatie bij de World Music Awards voor ‘World’s Best Song’ en scoorde ze # 1-hitlijsten over de hele wereld.

Wereldwijd publiek

‘Booyah’ is een teken van hun vermogen om muziek te maken die een publiek op wereldwijde schaal boeit waaronder het officiële anthem voor de Philadelphia Flyers, een spot voor Sony Playstation’s NHL 16, een speciale loopwedstrijd op de Olympische Spelen en wordt gespeeld bij de MTV Music Video Awards.

Boekingen We Are Loud

Als aanvulling op hun succes achter de decks, met optredens op Dance Valley, Trance Energy, Rockit Festival, Loveland festival en meer, blijft het duo unieke, optredens leveren aan een groot publiek over de hele wereld. Vooruitlopend op hun Tour hebben ze het publiek overgenomen in heel Australië, Azië, Europa – inclusief wereldberoemde clubs op Ibiza – en hun thuisland Nederland.

Release op het label Armada Music

Met hun nieuwe track ‘Drowning’ ft. Justin Prime het legendarische label Armada Music en al een storm veroorzaakt op Spotify, evenals hun aankomende release ‘Tomorrow Sounds’ op het label, zullen We Are Loud hun opmars voortzetten .

Kom in de stemming

We Are Loud boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om We Are Loud te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u We Are Loud wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met We Are Loud viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u We Are Loud online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

We Are Loud boeken

Dus bent u benieuwd hoe u We Are Loud kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

We Are Loud boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!