Wouter Vink boeken?

wouter vink boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 700 personen

icon-notice

Opmerking

Ook te boeken met live band

Wouter Vink boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Wouter Vink

Wouter Vink uit het team van Van Velzen maakte indruk op de coaches met zijn vertolking van U2’s ‘I Still Haven’t Found What I’m Looking For’.

Wouter deed samen auditie met zijn broer voor The voice of Holland. Toen de coaches niet voor zijn broer, maar wel voor hem omdraaiden was dat even slikken. Hij koos voor het team van VanVelzen waar hij het in de halve finale moest laten afweten tegenover Paul Turner.

Wouter is sinds de middelbare school bezig met muziek. Aanvankelijk begon hij als drummer, maar tijdens zijn studententijd werden de drumstokken ingeruild voor de microfoon. Zijn stem viel op en al snel raakte hij als zanger betrokken bij allerlei muziekprojecten. Hij startte destijds een eigen band genaamd ‘Stereoid’ waarmee hij de nodige ervaring mocht opdoen. Zo stond hij o.a. op verschillende festivals en podia als Tivoli, de Melkweg en het Paard van Troje.

Boekingen Wouter Vink

De laatste jaren stond hij als leraar aardrijkskunde voor de klas en stond muziek op een lager pitje. Na zijn recente avontuur bij The Voice of Holland smaakt z’n oude passie naar meer en is hij vastberaden Nederland nog meer te laten horen van zijn muziek.

Wouter is te boeken voor een akoestisch optreden of een optreden met zijn live band.

Kom in de stemming

Wouter Vink boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Wouter Vink te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Wouter Vink wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Wouter Vink viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Wouter Vink online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Wouter Vink boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Wouter Vink kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Wouter Vink boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!