Artiest selecteren op alfabet

Magic-Unlimited-boeken

Magic Unlimited

Prijs op aanvraag

Manro-en-Lois-boeken

Manro en Lois

Prijs op aanvraag

Mind-Boost-Boeken

Mind Boost

€ 2.900,-

Marc Woods boeken

Marc Woods

Prijs op aanvraag

Mind-Illusieshow-Boeken

Mind Illusieshow

Prijs op aanvraag

Magus-Utopia-boeken

Magus Utopia

Prijs op aanvraag

Goochelaar-Martijn-Martell-boeken

Goochelaar Martijn Martell

Prijs op aanvraag

Miki-Dark-Boeken

Miki Dark

Prijs op aanvraag

Magical-Cabaret-boeken

Magical Cabaret

Prijs op aanvraag

Illusionisten en Magiciens

De magic en illusie acts lijken natuurlijk sterk op goochelen en hebben daarvan een aantal elementen overgenomen. Tegelijkertijd gaat het om meer dan dat, bijvoorbeeld als Hans Kazan het onmogelijke doet en dingen laat zien die in de praktijk niet zouden moeten kunnen. De illusionisten en Magiciens creëren een totaal andere wereld, waarin er van alles mogelijk is en bijvoorbeeld uw bedrijf centraal staat.

Waar u ook naar op zoek bent met de Magic en illusie acts om te boeken, wij zorgen er vanuit het brede aanbod voor dat u er de keuze uit heeft. De artiesten weten hoe ze er een bijzondere voorstelling van moeten maken, omdat ze precies weten hoe ze de aandacht kunnen sturen.

Bedrijfsfeest en op festivals of markten

De magic en illusie acts doen het goed tijdens een bedrijfsfeest en bijvoorbeeld op een festival of een markt. In principe kunt u de Magicians en goochelaars overal neerzetten, omdat ze zich makkelijk aanpassen en er in de omgeving voor zorgen dat ze hun act geweldig kunnen doen. Verras en verbaas uw publiek met een voorstelling of een optreden dat de natuurwetten lijkt te tarten of waarbij de vingervlugheid zorgt voor gebeurtenissen die eigenlijk niet zouden kunnen.

Magic en illusie acts boeken en huren

Wilt u een van de magic en illusie acts boeken of huren? Wij zorgen ervoor dat u even kunt laten spelen met wat er volgens de natuurwetten wel en niet mogelijk is. Tijdens een bijzondere voorstelling, om uw publiek op een bijzondere manier mee te vermaken.