Artiest selecteren op alfabet

The-Fellas-boeken

The Fellas

€ 1.595,-

Tasty-boeken

Tasty

€ 2.595,-

The-Mad-Donnas-boeken

The Mad Donnas

€ 2.295,-

the recipe boeken

The Recipe

€ 3.995,-

the originals boeken

The Originals

€ 6.995,-

the night flight boeken

The Night Flight

€ 3.995,-

the euros boeken

The Euros

€ 4.495,-

The-Battle-Boeken

The Battle

€ 3.950,-

the tour boeken

The Tour

€ 3.995,-

the wedding crashers boeken

The Wedding Crashers

Prijs op aanvraag

tenue de ville boeken

Tenue De Ville

Prijs op aanvraag

the amazing flowers boeken

The Amazing Flowers

Prijs op aanvraag

The-Bentleys

The Bentleys

€ 1.795,-

the best of britain boeken

The Best of Britain

Prijs op aanvraag

the brat pack boeken

The Brat Pack

Prijs op aanvraag

The Coffeecats

€ 2.095,-

The Dance Classic Discoshow boeken

The Dance Classic Discoshow

Prijs op aanvraag

1 2 3

Covers met kwaliteit

De cover bands die u kunt huren kunnen geweldig spelen en zingen fantastisch. Bovendien spelen ze de nummers die we allemaal kennen, waardoor het letterlijk en figuurlijk een feest der herkenning zal zijn. Zo komen de covers altijd goed tot hun recht, met de bands die u kunt inhuren om er tijdens een bedrijfsfeest, op uw bruiloft of tijdens een jubileum een feestje van te maken.

En heeft u specifieke voorkeuren voor bijvoorbeeld pop, soul, blues of een van de andere genres? Van rock tot akoestisch: de cover bands kunnen er in bijna alle gevallen uitstekend mee uit de voeten.

Verzoekjes om mee te vieren

Bovendien staan de cover bands die u kunt boeken bekend om hun flexibiliteit. Ze spelen precies wat het publiek graag wil horen. Dus zijn er verzoekjes of heeft u zelf een paar nummers waar u altijd van geniet? De cover bands die u kunt boeken spelen het alsof ze dat nooit anders hebben gedaan, om er samen een geweldig feest van te maken dat niemand snel zal vergeten. Wij hebben de bands die u kunt inhuren, waarmee u er een geweldige middag of avond van kunt maken. Zo wordt het een uniek feestje dankzij de bands die de covers spelen, zowel van uw favoriete band als gewoon binnen de diverse stijlen die het snel gezellig maken.

Cover band boeken en huren

Wilt u een cover band boeken of inhuren? Wij helpen u de inspiratie op te doen met de bands die er beschikbaar zijn. En zoekt u een band die bepaalde nummers het best speelt of die begrijpt hoe uw feestje of evenement een groot succes wordt? Wij brengen jullie met elkaar in contact. Dus zoekt u een band die er een feestje van kan maken, die kan opwarmen voor de volgende artiest of die er aan het eind van de avond voor zorgt dat het dak eraf gaat? Wij adviseren u graag en vrijblijvend!