Cuata boeken?

cuata boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 75 personen

Cuata boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Cuata

Cuata staat bekend om zijn krachtige Caribische muziekstijl. Zij bezorgen je een swingende en een gezellige dans avond!

Cuata is een smaakvolle en pittige ‘notenmelange’ van diverse Mediterrane en Caribische muziekstijlen. Gespierde Spaanse rumba, smeuïge Cubaanse son, gepeperde Tex-Mex, swingende Colombiaanse cumbia en “up poquito pop”. Cuata maakt vrolijk, zweept op en maakt sfeer mét en voor het publiek. Cuata speelt tussen de gasten en/of op een podium. De band blijft hoorbaar op de achtergrond met behulp van mobiele versterking.

Boekingen Cuata

Als het wat heftiger mag, maakt Cuata er al snel een feestje van. Voor meer variatie of een avondvullend programma kan een salsa Dj worden ingezet en een salsaworkshop worden gegeven. De artiesten werken al jarne nauw samen met de band, zodat alle soorten muziek aan bod komen en er een gezamenlijk feestje ontstaat.

Specificaties Cuata

4 x 45 minuten binnen 4 uur
Geluid tot 75 personen
Band is bewegelijk (op aanvraag licht versterkt)
Reiskosten: inclusief in Nederland

Kom in de stemming

Cuata boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Cuata te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Cuata wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Cuata viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Cuata online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Cuata boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Cuata kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Cuata boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!